top of page
spabild3.jpg

Läs mer och boka behandling

Alla har nyckeln till sitt välmående inom sig, men ibland behöver kroppen lite hjälp på traven.

reiki Behandling

Healing - reiki/ängla/spirituell

Intuitiv healing som anpassas efter dina behov. Healing stimulerar kroppens egna läkningsprocesser och fyller på energiförrådet. Under behandlingen ligger du bekvämt nedbäddad med kläderna på medan jag låter healingen aktiveras i dig genom att lägga händerna i olika positioner och/eller hålla händerna utanför din fysiska kropp. 

 

Healing är särskilt välgörande och bra om du har behov av att sänka din stressnivå, bli lugn, komma i balans och få ny energi. Blockeringar kan lösas upp och frigöra ny energi. Healingenergin går dit den bäst behövs. 

 

Healingformen Reiki kommer från Japan och betyder "universiell livsenergi". Cecilia är utbildad Reiki master teacher och går kontinuerligt vidareutbildningar inom healing. Din healingbehandling kan därför se lite olika ut från gång till gång beroende av ditt behov, men grunden är densamma, en läkande behandling med helande ljus. 

Tid: 1 tim

Pris: 750 kr 

ATT oljor dottera.jpg

AromaTouch med essentiella oljor

Under den här behandlingen masserar jag in åtta olika oljorna längs energibanor längs ryggen, huvudet, öronen och under fötterna. De essentiella oljorna kommer från Doterra

 

Det här är en avslappnande och välgörande behandling med massor av härliga dofter från rena eteriska oljor som frigör stress och skapar balans mellan det sympatiska och parasympatisk nervsystemet. En energigivande och underbar behandling som passar alla!

 

Essentiella oljor i behandlingen:
Balance - Hjälper dig att koppla av och komma ned i varv, skapar balans

Lavender - Lindrar känslor av spänning, lugnande

Tea Tree (Melaleuca) - En värmande och antiseptisk olja som är stärkande

On Guard - On Guard är en skyddande olja som bidrar till stärkt immunförsvar

AromaTouch - En mycket avkopplande och rogivande olja, används ofta i massage

Deep Blue - Deep Blue är en fantastisk, lite kylande olja som effektivt går in i musklerna

Wild orange - Vild apelsin under fötterna hjälper till att få ny vitaliserande energi

Pepparmint - Är uppfriskande och väcker dina sinnen till liv och ger ny fräsch energi 

Tid: 50 min

Pris: 680 kr

reiki Behandling

Änglamassage

Änglamassage är en balanserande och avkopplande massage i kombination med healing och intuitiv intoning på budskap. Jag masserar även med eteriska oljor efter dina behov. 

 

Massagen liknar spamasage och utförs i ett mjukt flöde med eteriska oljor som hjälper till att frigöra kroppens energiflöde. På utvalda ställen på kroppen aktiverar jag healing. Det kan upplevas som värme eller lätta energivibrationer. Ibland kommer det även budskap. Det är väldigt olika vad budskapen handlar om, jag berättar helt enkelt vad jag får till mig under massagen. 

Delkropp / Helkropp

Tid: 1 tim / 1 tim 15 min
Pris: 770 kr / 900 kr

reiki Behandling

Healingmassage

I healingmassagen kombinerar jag en mjuk och inkännande massage med healing på de områden i din kropp som behöver det. Din kropp kommer att berätta för mig vart du mest behöver healing. Healingmassagen är avslappnande och syftar till att skapa balans i både kropp och själ. 

 

Denna form av massage är ett mjukt sätt att lösa upp fysiska och psykiska spänningar. Om du aldrig provat healing förut så är den här behandlingen en fin början att prova det. Många tycker om den här behandlingen för att den kombinerar massage och healing. Helkroppsmassage. 

Tid: 1 tim 

Pris: 750 kr

Rygg massage

Spamassage

En mjuk och härligt avstressande helkroppsmassage med en aromaolja. Ger skön avslappning och fukt till huden. Spamassage är en mjukare massage än den traditionella, behandlande massagen.

 

Du väljer om du vill ha en energigivande eller en avslappnande aromaolja. Jag använder Maria Åkerbergs produkter. 

Tid: 50 min

Pris: 700 kr

Tid: 1 tim 15 min

Pris: 850 kr

Tid: 1 tim 30 min

Pris: 980 kr

Hot stone massage

Hot stone massage

Den avkopplande hot stone massagen varvar massage med händerna och med varma lavastenar. Stenarna läggs även ut på kroppen. Massagen främjar harmoni och ett positivt energiflöde, den ger ett avslappnat meditativt tillstånd och en behaglig känsla av lugn.

 

Lavastenarna är svarta släta stenar med hög mineralhalt som absorberas genom huden. Den värmande effekten fördjupar massagens förmåga att reducera spänningar, minska stress och på så sätt återställa balansen.

 

En riktig anti-stress behandling som ger ny kraft och energi!


Tid: 1 tim 20 min

Pris: 980 kr

massage

Lymfmassage

Lymfmassage stimulerar ditt lymfsystem så att det kan föra ut överskottsvätska och slaggprodukter på ett effektivt sätt ur kroppen. Det är en mjuk massage som består av strykningar, djupandning och lätta tryck i lymfflödets riktning. Ibland ges även något djupare grepp för att lösa upp stopp och fibroser.

 

Behandlingen kan även göras med ett instrument/en apparat som heter deep oscillation, som skapar ett elektrostatiskt fält som vibrerar och går djupare ned i vävnaden. Vibrationerna har en djupverkande effekt på hud, bindväv, fett, muskler, blod- och lymfkärl och kan användas på hela kroppen eller på enskilda områden. Du väljer själv om du vill ha manuell lymfmassage, deep oscillation eller en kombination av bägge. 

 

Behandlingen passar alla, men är särskilt bra för dig som behöver minska svullnader i kroppen som ödem efter operation, en skada eller om du samlar på dig vätska. Lymfmassage är också mycket bra för att minska smärta, domningar eller trötthetssymptom. Efter lymfmassagen brukar man uppleva sig som “lätt i kroppen”.

Det är viktigt att dricka mycket vatten efter en behandling för att ytterligare hjälpa kroppen att driva ut överskottsvätska och slaggprodukter. Här finns ett egenvårdsblad med övningar som du kan göra själv dagligen eller så ofta du kan. 


Tid: 1 tim 30 min

Pris: 1050 kr 

Tid: 1 tim
Pris: 750 kr 

Saltscrub%2520bild%2520cissi_edited_edit

Energikur med halvkroppsmassage

En härligt energigivande saltpeeling som avlägsnar gamla hudceller och stimulerar blodcirkulationen. Efter peelingen följer en avkopplande delkroppsmassage med en återfuktande bodylotion. Behandlingen ger vintertrött hud ny energi med skön lyster. Underbar inför den stundande sommaren!

Jag använder ekologiska produkter från Maria Åkerberg. 


Tid: 1 tim 

Pris: 750 kr

Bokning, avbokning och betalning

Boka en behandling: Boka din behandling genom att klicka på ditt val. Du kommer då till Boka direkt. Det kommer en bekräftelse via den mejladress du uppger. 

Avbokning: Behöver du avboka din tid, så gör det 24 timmar innan annars debiteras fullt pris. Avboka via telefon, sms eller mejl.

Betalning: Hos mig kan du betala med kort eller swishnummer 123 191 49 36. Jag tar också ePassi.

Reiki Treatment

Öppettider och plats

Måndagar kl. 13-19

Tisdagar kl. 13-19

Andra tider förekommer, som till exempel enstaka lördagar och söndagar.   

Måbrapraktiken på Öster, Engelbrektsgatan 37, Örebro

bottom of page