top of page

Det här vill jag

Känner du dig stressad och behöver bli behagligt avslappnad? Är du trött, kanske påverkad av smärta och behöver ny energi? Målet är du ska komma ned i varv och få förnyad energi efter en behandling hos mig. 


Med hjälp av olika typer av massage, reiki och välgörande eteriska oljor skapas harmoni och energi. Det ger mig så otroligt mycket att se vad en stunds välgörande behandling kan göra för en människa. 


Varmt välkommen till mig!

cecilia profilbild harmoni_2.png

Det här är jag

När jag var runt 20 år och arbetat som undersköterska några år stod jag inför valet att vidareutbilda mig inom hälsa eller byta inriktning och göra något annat som intresserade mig. Det blev studier i media och kommunikation och många år av härliga och lärorika jobb med fokus på text, bild, kommunikation och möten. 

 

Men längtan efter att arbeta mer med hälsa och mer fysiskt med människor växte sig allt större. Mitt första steg blev att utbilda mig inom healingmetoden Reiki. Jag blev klar Reiki master teacher i september 2019. Idag kombinerar jag olika healingmetoder utifrån ditt behov. 


Att fortsätta till spaterapeut och friskvårdsmassör hos Axelsons i Stockholm kändes som en naturlig fortsättning. Jag har också gått flera andra kurser inom eteriska oljor, akupressur, änglamassage och flera andra healingmetoder. 

Utgångspunkten i alla mina behandlingar är ljus och intuition. 

 

Du hittar mig på Måbrapraktiken på Öster, Engelbrektsgatan 37, Örebro. På Måbrapraktiken samlas flera utövare med en helhetssyn i våra behandlingar. Vi kan dra nytta och inspirera varandra! Du är välkommen till mig måndag och tisdag kl 13-19:00. 

 

Jag tar ePassi, swish eller kort. 

 

Välkommen! /Cecilia

Skog
bottom of page